Dimecres, 8 d'octubre de 2014
Continuem per un corriol degudament senyalitzat i no triguem a ser al coll de l'home mort. Ja podem veure la Creu al cim, deixem els fatxos i seguim per sender fressat pel mig de pedres.
Ja hem arribat al cim, El Matagalls, el segon cim més alt del Montseny (1.697 m) el dia és clar i bufa molt vent, hi ha una colla de sis o set persones arrecerades darrera la paret que aguanta la creu, mirem de anomenar les muntanyes que tenim al davant, els pobles i les cases un cop reconeguts els indrets que ja ens son familiars, ens disposem a desfer el camí abans traçat.
En tornar a ser a Coll Pregon, ens adonem que anem molt bé de temps i que l'excursió serà curta, decidim triar el camí que mena a la font de sant Marçal.
El menjador del matí ens ha agradat molt i tornem a repetir, ara serà carmanyola.
Tornem a ser a Sant Marçal, ha estat un dia fantàstic.
- Desnivell de pujada:690.0 m
- Desnivell de baixada:690.0 m
Com cada dimecres ens trobem a l'aparcament de la Font Gran, la sortida serà a Matagalls. Deixem els cotxes a l'aparcament de Sant Marçal i emprenem la pujada cap al mític cim.
El camí puja fort per mig de la fageda, encara no cauen les fulles tot i ser a l'octubre, un cop superat el primer tram costerut, la gana ja apreta i esmorzem amb unes boniques vistes al turo de l'home
El camí puja fort per mig de la fageda, encara no cauen les fulles tot i ser a l'octubre, un cop superat el primer tram costerut, la gana ja apreta i esmorzem amb unes boniques vistes al turo de l'home
No ens falta gaire per arribar a Coll Pregon, el camí ja no és tant dret i sense preses arribem al coll amb la seva pedra on no hi pot faltar la foto
Continuem seguint el camí que ens portarà a l'en vista de Sant Bernat i on el camí confluirà amb el que varem fer no fa gaires dies quan pujàve des de sant Bernat, la vista és magnífica, el Montseny no deixa mai de sorprendre.
El menjador del matí ens ha agradat molt i tornem a repetir, ara serà carmanyola.
Tot i que hem estat repetides vegades al Matagalls sempre dona goig de tornar-hi. I pel que fa al dinar de carmanyola cal remarcar que habitualment hi ha un assortit molt variat de postres
ResponElimina